A l’Hort de ca la Bàrbara som la quarta generació dedicada al conreu de fruita dolça, i la segona generació, ja que produïm sota el segell de Producció Integrada.

Tenim la inquietud i l’interès d’apropar la fruita i verdura de producció pròpia i directa de pagès tant de producció integrada, com de producció ecològica.

Hem introduït altres productes frescos de qualitat, que complementen una alimentació saludable tant per a clients vegetarians, vegans o flexiterians, creant així un model de botiga on les premisses són: aliments de proximitat, sense intermediaris, per tant amb un preu just, de qualitat i sostenibilitat.

Molt compromesos amb el medi ambient des del cultiu de les nostres fruites fins a la gestió de la botiga hem engegat la iniciativa d’eliminar el plàstic d’un sol ús. I ho farem en 2 mesos, en un compte enrere des del 17 de juliol fins al 17 de setembre.

10 principis 10 propòsits de L'Hort de Ca la Bàrbara

LA NOSTRA ÚLTIMA INICIATIVA

COMPTE ENRERE, ADÉU PLÀSTICS!

Campanya per a l’eliminació del plàstic d’un sol ús a la botiga
des del 17 de juliol fins al 17 de setembre

L’1 de juliol entra en vigor la llei de cobrar per les bosses de plàstic més grans però que les bosses més petites i de menys gramatge es poden continuar donant gratuïtament.

Segons el nostre tarannà és una mesura insuficient, per això volem avançar-nos el 2021 i deixar d’utilitzat qualsevol bossa de plàstic d’un sol ús.

Posarem a la disposició de tots els nostres clients altres alternatives més sostenibles, com són les bosses reutilitzables, bosses de paper, bosses i envasos compostables, safates de paper, envasos reutilitzables, …, etc.

Dies
Hores
Minuts

PER ELIMINAR EL PLÀSTIC

Amb aquesta iniciativa també volem fomentar que els nostres clients reutilitzin, reciclin i coneguin altres alternatives per poder comprar sense utilitzar cap tipus de bossa tradicional.

A més a més, per incentivar a tot aquell que ja no utilitza CAP BOSSA hem engegat una promoció molt dolça…☟

VINE AMB LA BOSSA, MARXA ESMORXAT

Promoció per incentivar l’ús de bosses reutilitzables i per tant no utilitzar cap bossa de la botiga

Informació sobre la promoció:

  • Per cada compra mínima de 10 € i que no s’utilitzi cap bossa de la botiga se segellarà amb un punt o “solet”.
  • Es pot acumular “solets” des del 17 de juliol fins al 17 de setembre del 2018. Però l’esmorzar es pot gaudir fins al 30 de setembre del 2018.
  • Després d’acumular els 10 “solets” el premi és un esmorzar per a 2 persones al THE CAKE LAB (C/ Carrer Enric Pubill “Lo Parrano”, 13, 25005 Lleida a Balàfia).
  • És imprescindible entregar el targetó completament segellat al personal del The Cake lab.
  • En l’esmorzar, es pot escollir de beguda: Cafè, tallat, cafè amb llet o infusió; i de menjar entre: un croissant i la pasta del dia.

Amb la col·laboració de:

SEGUEIX AQUEST COMPTE ENRERE A L’INSTAGRAM

Close Menu